Over ons

Maak kennis met de vrouwen achter Vegan Mamas

Onze missie

Vegan Mamas is een initiatief van Amber (1998), Sunita (1984), en Monique (1969). Drie vrouwen, elk in een andere fase van hun leven, verbonden door een gezamenlijke missie: een eerlijke, mooie en duurzame wereld voor onze kinderen.

En om dit te bereiken is het echt nodig dat we bewustere keuzes gaan maken. We moeten kritisch gaan kijken naar de manier waarop we onszelf voeden, beter nadenken over de producten die we kopen en reflecteren op de boodschappen die we onze kinderen meegeven.

Waarschijnlijk weet je dat allemaal al, en heb je ook al belangrijke stappen gezet op dit pad. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is of dat er niet altijd meer te leren is. Want na elke stap, zie je weer de volgende uitdaging.

En om jou op jouw reis een steuntje in de rug te bieden, delen we hier tips, inspiratie en kennis op weg naar een duurzame zwangerschap, een veganistische lifestyle en bewust ouderschap. En hoe mooi is het om jouw kleine mee te nemen op jouw reis?

Verbonden door een gezamenlijke missie: een eerlijke, mooie en duurzame wereld voor onze kinderen. 

Duurzaam

Elke samenwerking die wij aangaan doen wij vanuit een zeer bewuste strategie. Partners moeten een vergelijkbare doelstelling hebben op het gebied van maatschappelijke waardes. Dit voelt niet alleen goed, dit vertaalt zich ook in een prettige samenwerking en uiteindelijk een vermeerdering van waarde die niet alleen financieel is.

Zo is deze website gebouwd door Soilit, digitale werkers met een diepgeworteld geloof in de noodzaak tot een duurzame en gezonde wereld. Daarnaast gaan we graag partnerships aan met allerlei ondernemers en bedrijven die onze missie onderschrijven. En elke organisatie of ondernemer geeft daar op een eigen manier invulling aan.

Een veganistische levensstijl gaat voor ons verder dan ons voedsel. Wij vinden het ook belangrijk dat bedrijven bezig zijn om het welzijn van hun leveranciers te verbeteren (bijv. arbeidsomstandigheden of een eerlijke prijs voor leveranciers). Maar het kan ook zijn dat ze met name oog hebben voor het welzijn van hun klanten (bijv. natuurlijke ingrediënten of vrij van bepaalde stoffen). En er zijn bedrijven die zich richten op de wereld (milieu) (bijv. biologisch of lokaal produceren). Door samenwerkingen met hen aan te gaan bieden we deze bewuste ondernemers een extra platform om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van onze lezers.

Artikelen die je mogelijk interessant vind

>